Ομιλία Παπανδρέου στους Αγίους Αναργύρους

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους πρόκειται να μιλήσει σήμερα ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Στην εκδήλωση θα παρέμβουν η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της περιοχής. Το θέμα που θα συζητηθεί ειδικότερα στην εκδήλωση είναι η αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχ

  • Ant1
Ομιλία Παπανδρέου στους Αγίους Αναργύρους

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους πρόκειται να μιλήσει σήμερα ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Στην εκδήλωση θα παρέμβουν η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της περιοχής.

Το θέμα που θα συζητηθεί ειδικότερα στην εκδήλωση είναι η αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής.

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, στις Βρυξέλλες, σημείωσε ότι «μπορούμε πια να διαπραγματευόμαστε ισότιμα, αποκαθιστούμε την αξιοπιστία μας, πείθονται οι εταίροι μας από τα έργα μας, αλλά και τις θυσίες του ελληνικού λαού».
  
Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε σημαντική νίκη τη δημιουργία ενός μόνιμου μηχανισμού στήριξης και σταθερότητας, ο οποίος αποτελεί μία ψηφίδα στη δημιουργία μιας ισχυρής οικονομικής διακυβέρνησης ΕΕ, ενώ σημείωσε την ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπημένη και βιώσιμη ανάπτυξη στην ΕΕ.

«Η σταθερότητα δεν μπορεί να μην συνδυάζεται με την ανάπτυξη, η ανάτυξη είναι μέρος για τη σταθερότητα των δημοσιονομικών» τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Επανέλαβε ότι αντιτάχθηκε σθεναρά στο ζήτημα της αφαίρεσης του δικαιώματος ψήφου, τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτη η λογική της γενική αναστολή του δικαιώματος ψήφου για όλα τα θέματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v