Δεν «βλέπει» πρόωρες εκλογές ο Πάγκαλος

Να δώσει τέλος στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών επιχειρεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζοντας ότι δεν προβλέπει κάλπες ούτε φέτος, ούτε του χρόνου. Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Πάγκαλος ρίχνει την ευθύνη για την εκλογολογία στον Αντώνη Σαμαρά. «Νομίζω ότι εδώ το πράγμα το ξεκίνησε ο κ. Σαμαράς, όπως ήταν φυσικό κατά την άποψή μου, γιατί είναι αντιπολίτευση και θέλε

  • Ant1
Δεν «βλέπει» πρόωρες εκλογές ο Πάγκαλος

Να δώσει τέλος στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών επιχειρεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζοντας ότι δεν προβλέπει κάλπες ούτε φέτος, ούτε του χρόνου.

Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Πάγκαλος ρίχνει την ευθύνη για την εκλογολογία στον Αντώνη Σαμαρά. «Νομίζω ότι εδώ το πράγμα το ξεκίνησε ο κ. Σαμαράς, όπως ήταν φυσικό κατά την άποψή μου, γιατί είναι αντιπολίτευση και θέλει να συσπειρώσει τους οπαδούς του».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τονίζει ότι η κίνηση του διλλήματος από τον πρωθυπουργό, δείχνει ότι ο ίδιος εξάντλησε όλα τα περιθώρια, ενώ προβλέπει ότι το βράδυ των εκλογών όλοι θα δηλώνουν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. «Εγώ έχω την αίσθηση ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές εφέτος ή του χρόνου, αλλά μπορεί να κάνω λάθος», λέει χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στην Πάτρα, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος είπε ότι «σενάρια ακούγονται και για να συνεχίσει κάποιος να βλέπει το σήριαλ, αυτά τα σενάρια πρέπει να ανανεώνονται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v