Ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο

Ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός Βόλου «κόλλησαν» στο μηδέν (0-0) στο Καυτανζόγλειο για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και τα μοιράστηκαν όλα, βαθμούς, εντυπώσεις, ενώ είχαν και από ένα ημίχρονο. Ο «γηραιός» ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Στο 12' ο Ζελέσι έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντάνι και 7 λεπτά αργότερα

  • Ant1
Ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο

Ο Ηρακλής και ο Ολυμπιακός Βόλου «κόλλησαν» στο μηδέν (0-0) στο Καυτανζόγλειο για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και τα μοιράστηκαν όλα, βαθμούς, εντυπώσεις, ενώ είχαν και από ένα ημίχρονο.

Ο «γηραιός» ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Στο 12' ο Ζελέσι έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντάνι και 7 λεπτά αργότερα ο Μάρα πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Γιακούποβιτς. Στο 36ο λεπτό ο Στσοτ «σπατάλησε» ένα ακόμη τετ α τετ για τον γηραιό, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη και τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο στο 25' με την κεφαλιά του Καμπάνταη, που πέρασε άουτ.

Η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε στην επανάληψη, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είχε την ατυχία όμως να βρει απέναντι της τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος είπε «όχι» στα σουτ του Μπρέσκα στο 56', του Καπετάνου στο 67' και την κεφαλιά του Μαρτίν στο 69', ενώ στο 83' το νέο σουτ του Μαρτίν από εξαιρετική θέση έφυγε ψηλά άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντάνι, Στσοτ, Χοσέμι Μάρα - Ντολεζάι, Γιακούποβιτς, Ρόκας, Ζελέσι

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Κυριαζής, Κανακούδης, Ντάνι, Πίτου Γκαρσία (82' Μαρσέλ), Αραμπατζής (74' Βουτσιάς), Στσοτ (59' Βέλλιος), Μάρα, Ιάκομπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μάρτιν, Αλβάρεζ, Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καμπάνταης (46' Μπρέσκα), Καπετάνος (81' Τομάς), Ζέλεσι, Ρίκκα (70' Κάστρο), Ρόκας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v