Την ενοχή Ριζάι-Παλαιοκώστα ζητά ο Εισαγγελέας Έδρας

Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων, σχεδόν για όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ζήτησε ο Εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση της απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού του Αλκέτ Ριζάι και του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα στις 22 Φεβρουαρίου 2009. Η δίκη αυτή αναμένεται να συνεχιστεί με αγορεύσεις στις 10 Νοεμβρίου

  • Ant1
Την ενοχή Ριζάι-Παλαιοκώστα ζητά ο Εισαγγελέας Έδρας

Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων, σχεδόν για όλες τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ζήτησε ο Εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση της απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού του Αλκέτ Ριζάι και του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα στις 22 Φεβρουαρίου 2009.

Ο Εισαγγελέας Ι. Αγγελής ζήτησε να κηρύξει το δικαστήριο ένοχους τον βασικό κατηγορούμενο Α. Ριζάι και την σύντροφο του Ασπασία Μητροπία, το ζευγάρι των Αλβανών που είχαν συλληφθεί στο σπίτι όπου συνελήφθη και ο δραπέτης συμπατριώτης τους αλλά και τον επιχειρηματία Χρύσανθο Αναγνωστόπουλο, που είχε μεταβιβάσει στους δραπέτες ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι πέντε κατηγορούμενοι ανά περίπτωση αφορούν τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απόδρασης κρατουμένου, αρπαγής, διακεκριμένης περίπτωσης κατοχής όπλων και πυρομαχικών, παράνομης κατάληψης αεροσκάφους, διατάραξης ασφάλειας αεροσκαφών κ.α.

Η δίκη αυτή αναμένεται να συνεχιστεί με αγορεύσεις στις 10 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v