Ξεκίνησε η προετοιμασία ΠΑΟΚ-Αρη για το Europa League

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ, στο γήπεδο της Τούμπας, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρη για τον αγώνα τ

  • Ant1
Ξεκίνησε η προετοιμασία ΠΑΟΚ-Αρη για το Europa League

Με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ, στο γήπεδο της Τούμπας, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League (4/11).

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στην αποστολή του «δικεφάλου» αναμένεται να συμπεριληφθούν οι Πάμπλο Γκαρσία και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Μάκη Χάβου για το παιχνίδι που θα κρίνει την πορεία του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση, αφού ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις βαθμούς και με νίκη θα σκαρφαλώσει στην κορυφή του τέταρτου ομίλου.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρη για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία για το Europa League.

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ είδε το Σάκη Πρίττα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και ο Τόνι Κάλβο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να προπονηθούν την Τρίτη για να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους για το παιχνίδι στη «Μπάι Αρίνα», εκτεταμένα στιγμιότυπα του οποίου θα παρακολουθήσετε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης από τον ΑΝΤ1, στην εκπομπή Europa League Live. Εκτός αποστολής θα μείνει ο τραυματίας Τσέζαρεκ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v