Στην τελική μάχη για τις εκλογές τα κόμματα

Λίγες ημέρες απομένουν έως τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα επιτελεία των κομμάτων προσπαθούν πλέον να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους για την τελική μάχη. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει να θέτει ένα ξεκάθαρο δίλημμα στους πολίτες, καλώντας τους να στηρίξουν την κυβερνητική πολιτική, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, όπως και τα κόμματα της Αριστεράς, ζητούν την κατ

  • Ant1
Στην τελική μάχη για τις εκλογές τα κόμματα

Λίγες ημέρες απομένουν έως τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα επιτελεία των κομμάτων προσπαθούν πλέον να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους για την τελική μάχη.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει να θέτει ένα ξεκάθαρο δίλημμα στους πολίτες, καλώντας τους να στηρίξουν την κυβερνητική πολιτική, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, όπως και τα κόμματα της Αριστεράς, ζητούν την καταδίκη της οικονομικής πολιτικής.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός από τα Ιωάννινα κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, «γιατί είναι μια ψήφος ευθύνης για τη χώρα», τονίζοντας ότι «η σωτηρία και η αναμόρφωση της πατρίδας μας, είναι υπόθεση και απόφαση όλων μας, δεν είναι ώρα για πισωγυρίσματα».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς, από την Αλεξανδρούπολη ζήτησε ψήφο κατά του μνημονίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πρόσθεσε ότι τα εκβιαστικά διλήμματα του κ. Παπανδρέου δεν τον φοβίζουν και ότι η ΝΔ είναι έτοιμη στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ πάρει την ευθύνη των βουλευτικών εκλογών.

Έκκληση στους ψηφοφόρους να χαλάσουν τα σχέδια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου απηύθυνε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Ππααρήγα στη διάρκεια ομιλίας της σε συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ. «Λύσεις στα προβλήματα δεν μπορούν και δεν θέλουν να δώσουν αυτοί που ευθύνονται για τη συνεχή επιδείνωση της θέσης του λαού. Όχι άλλη ανοχή», τόνισε η κ. Παπαρήγα.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως τις τελευταίες μέρες αναγκάζεται σε αλλεπάλληλες ομολογίες αποτυχίας, με αφορμή και τις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου περί αναδιάρθρωσης του χρέους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v