Πολλά προβλήματα για τον Χιμένεθ

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα με την Άντερλεχτ στο Ολυμπιακό Στάδιο την Πέμπτη (22.05), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ωστόσο, η νίκη για την Ένωση είναι αναγκαία αν θέλει να ελπίζει στην πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Ο Μανόλ Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάκο, ο οποίος ταλαιπωρείτα

  • Ant1
Πολλά προβλήματα για τον Χιμένεθ

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα με την Άντερλεχτ στο Ολυμπιακό Στάδιο την Πέμπτη (22.05), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, η νίκη για την Ένωση είναι αναγκαία αν θέλει να ελπίζει στην πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Μανόλ Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάκο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και στους Ντιόπ και Μπερνς, οι οποίοι έκαναν φυσιοθεραπεία. Ακόμα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Σκόκο και Γιάχιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την 17μελή αποστολή, η οποία αποτελείται από τους Αραμπατζή, Σάχα, Καφέ, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλά, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Νταντόμο, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγό, Έντερ, Καλαμιώτη και Γκέντσογλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v