Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ

Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής και με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, συνεχίζεται σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ, ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, ο Άρης φιλοξενείται (20:00) από την Λεβερκούζεν και η αποστολή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη. Παράλληλα και για τον 4ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί (20:00) την Βιγιαρεάλ και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να δια

  • Ant1
Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ

Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής και με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, συνεχίζεται σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ, ζωντανά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, ο Άρης φιλοξενείται (20:00) από την Λεβερκούζεν και η αποστολή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά δύσκολη, αφού οι Γερμανοί θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» που διεκδικούν με αξιώσεις ένα «εισιτήριο» για την συνέχεια της διοργάνωσης, θα επιδιώξουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παράλληλα και για τον 4ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί (20:00) την Βιγιαρεάλ και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να διατηρήσει τις αυξημένες ελπίδες πρόκρισης. Οι Ισπανοί δεν βρίσκονται σε ιδανική κατάσταση, όμως σκοράρουν κατά βούληση και αυτό είναι το πρόβλημα που καλούνται να περιορίσουν πρωτίστως οι παίκτες του «δικεφάλου του βορρά».

Ακόμη, για τον 7ο όμιλο, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει (22:00) την Άντερλεχτ, που έρχεται στην Αθήνα για να αποσπάσει αποτέλεσμα, έτσι ώστε να παραμείνει στην διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» για την επόμενη φάση. Από την πλευρά τους, οι παίκτες της «Ένωσης» θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης και για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να ξεπεράσουν τις απουσίες των Δέλλα και Ντιόπ, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v