Μετά τα αναθεωρημένα στοιχεία η συζήτηση για νέα μέτρα

Μετά τη δημοσιοποίηση από τη Eurostat των ελληνικών δημοσιονομικών στοιχείων της περιόδου 2006-2009, θα μπορεί η Κομισιόν να απαντήσει στην ερώτηση εάν η Αθήνα πρέπει να λάβει νέα μέτρα, τόνισε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Όλι Ρεν. Ο κ. Αλταφάζ υπενθύμισε ότι κλιμάκιο της Κομισιόν θα επισκεφθεί την Ελλάδα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, προκειμένου να

  • Ant1
Μετά τα αναθεωρημένα στοιχεία η συζήτηση για νέα μέτρα

Μετά τη δημοσιοποίηση από τη Eurostat των ελληνικών δημοσιονομικών στοιχείων της περιόδου 2006-2009, θα μπορεί η Κομισιόν να απαντήσει στην ερώτηση εάν η Αθήνα πρέπει να λάβει νέα μέτρα, τόνισε σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του επιτρόπου Όλι Ρεν.

Ο κ. Αλταφάζ υπενθύμισε ότι κλιμάκιο της Κομισιόν θα επισκεφθεί την Ελλάδα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, προκειμένου να αξιολογήσει την εφαρμογή των μέτρων για τη δημοσιονομική προσαρμογή κατά το τελευταίο τρίμηνο. Από την αξιολόγηση αυτη θα αποφασιστεί και η εκταμίευση της τρίτης δόσης του δανείου.        

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία, τονίζοντας πως η Ε.Ε. βλέπει θετικά την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2011 στην Πορτογαλία αλλά και το τετραετές πρόγραμμα σταθερότητας της Ιρλανδικής οικονομίας την περίοδο 2011-2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v