«Σταθερότητα ή περιπέτειες» το διακύβευμα

Ο πρωθυπουργός θα ασκήσει σήμερα το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα, στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας. Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε χθες το Ηράκλειο της Κρήτης και συναντήθηκε με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ. Σε συνέντευξη του στα «Νέα» ο πρωθυπουργός τονίζει ότι το διακύβευμα είναι «σταθερότητα ή περιπέτειες», και παράλληλα επικρίνει την ΝΔ για δημαγωγία και λαϊκισμό, ενώ επιτέθηκε και στον Α. Σαμαρά, απαντ

  • Ant1
«Σταθερότητα ή περιπέτειες» το διακύβευμα

Ο πρωθυπουργός θα ασκήσει σήμερα το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα, στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας.

«Ψήφος ευθύνης ή πρόωρες κάλπες» είναι το δίλημμα, που απευθύνει ο πρωθυπουργός, την ώρα που η αντιπολίτευση εκτιμά ότι «μπλοφάρει» και καλεί τους ψηφοφόρους να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση.

Ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε χθες το Ηράκλειο της Κρήτης και συναντήθηκε με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ.

Σε συνέντευξη του στα «Νέα» ο πρωθυπουργός τονίζει ότι το διακύβευμα είναι «σταθερότητα ή περιπέτειες», και παράλληλα επικρίνει την ΝΔ για δημαγωγία και λαϊκισμό, ενώ επιτέθηκε και στον Α. Σαμαρά, απαντώντας στις κατηγορίες ότι ετοιμάζει την έξοδό του από τη διακυβέρνηση της χώρας.

Οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης, και κυρίως η ΝΔ, «χωρίς ίχνος ενδοιασμού θεώρησαν, εδώ και μήνες, ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν μία καλή ευκαιρία να λαβώσουν την εθνική μας προσπάθεια. Να υπερθεματίσουν σε λαϊκισμό, να διαγκωνιστούν σε δημαγωγία, με αποκλειστικό στόχο να «ζεματίσουν» την κυβέρνηση, όπως οι ίδιοι λένε», ανέφερε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι «το μόνο που τους νοιάζει είναι το κομματικό ταμείο το βράδυ των εκλογών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v