«Μπαμ» στο Λονδίνο από τη Νιούκασλ

Κόντρα σε προγνωστικά και παράδοση, η Νιούκασλ έκανε την έκπληξη στην 11η αγωνιστική της βρετανικής Premier League και με γκολ του Άντι Κάρολο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έφυγε νικήτρια από το «Emirates», ρίχνοντας την Άρσεναλ στο καναβάτσο. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την 11η αγωνιστική είναι αναμφίβολα το ντέρμπι του Άνφιλντ μεταξύ της ανακάμπτουσας Λίβερπουλ και της πρωτοπόρου Τσέ

  • Ant1
«Μπαμ» στο Λονδίνο από τη Νιούκασλ

Κόντρα σε προγνωστικά και παράδοση, η Νιούκασλ έκανε την έκπληξη στην 11η αγωνιστική της βρετανικής Premier League και με γκολ του Άντι Κάρολο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έφυγε νικήτρια από το «Emirates», ρίχνοντας την Άρσεναλ στο καναβάτσο.

Κι όμως, η εικόνα του παιχνιδιού μόνο για κάτι τέτοιο δεν προϊδέαζε, αφού το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ πίεσε σε όλο το 90λεπτο με συνεχή πίεση και πολλές φάσεις στα καρέ των «Magpies». Αρκούσε, όμως, για τους φιλοξενούμενους μια καλή αντεπίθεση στο 45+, ένα γέμισμα του Μπάρτον και η κεφαλιά του Κάρολο για να χαρίσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την 11η αγωνιστική είναι αναμφίβολα το ντέρμπι του Άνφιλντ μεταξύ της ανακάμπτουσας Λίβερπουλ και της πρωτοπόρου Τσέλσι, το οποίο είναι αυτήν την ώρα σε εξέλιξη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε την αντίσταση των Γουλβς, Φούλαμ και Άστον Βίλα ήρθαν ισόπαλες 1-1, ενώ η Σάντερλαντ επικράτησε με 2-0 της Στόουκ. Ισοπαλία 2-2 είχαμε στα ματς της Μπέρμιγχαμ με την Γουέστ Χαμ και της Μπλάκπουλ με την Έβερτον, την ώρα που η Μπλάκμπερν επικρατούσε με 2-1 της Γουίγκαν και η Μπόλτον διέλυε με σκορ 4-2 την Τότεναμ. Τέλος, την Κυριακή, η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Γουέστ Μπρομ, την οποία νίκησε με 2-0.

Συνοπτικά η 11η αγωνιστική:

Σάββατο
Μπόλτον-Τότεναμ 4-2
Μπέρμιγχαμ-Γουέστ Χαμ 2-2
Μπλάκμπερν-Γουίγκαν 2-1
Μπλάκπουλ-Έβερτον 2-2
Φούλαμ-Άστον Βίλα 1-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουλβς 2-1
Σάντερλαντ-Στόουκ 2-0

Κυριακή
Άρσεναλ-Νιουκάσλ 0-1
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Σίτι 0-2
Λίβερπουλ-Τσέλσι σε εξέλιξη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v