Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραιτείται από βουλευτής ο Γ. Δημαράς

Παραιτείται στις αρχές του νέου έτους, από το βουλευτικό του αξίωμα, ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς. Ο κ. Δημαράς, που ήταν και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, μιλώντας στους δημοσιογράφους για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών, τόνισε ότι από την πρώτη Ιανουαρίου παραιτείται από βουλευτής.

  • Ant1
Παραιτείται από βουλευτής ο Γ. Δημαράς

Παραιτείται στις αρχές του νέου έτους, από το βουλευτικό του αξίωμα, ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς.

Ο κ. Δημαράς, που ήταν και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, μιλώντας στους δημοσιογράφους για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών, τόνισε ότι από την πρώτη Ιανουαρίου παραιτείται από βουλευτής.

«Συγχαίρω τους κ.κ. Κικίλια και Σγουρό που περνάνε στον β' γύρο της εκλογικής αναμέτρησης», δήλωσε ο κ. Δημαράς, ευχαριστώντας παράλληλα όσους τον στήριξαν στην εκλογική διαδικασία. «Έδωσα μια τίμια μάχη», συμπλήρωσε.

Η έδρα του επιστρέφει στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, απο την οποία διεγραφη επειδή ψήφισε «παρών» στο μνημόνιο, και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την θέση του Γιάννη Δημαρά στη Βουλή, αναμένεται να καταλάβει ο επιλαχών στο ψηφοδέλτιο Β’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Τζουμάκας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v