«Μαγεύει» ο Μιραλάς

Στους ρυθμούς του Κέβιν Μιραλάς κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού. Ο Βέλγος επιθετικός συνεχίζει να «μαγεύει» τους φίλους των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι ζητούν εδώ και τώρα την απόκτηση του. Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά παρακολουθεί τις εμφανίσεις του Μιραλάς και αναμένεται να κινηθεί την κατάλληλη στιγμή για την αγορά του από την Σεντ Ετιέν. Αυτή η χρονική στιγμή όμως δεν θα ε

  • Ant1
«Μαγεύει» ο Μιραλάς

Στους ρυθμούς του Κέβιν Μιραλάς κινούνται άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού. Ο Βέλγος επιθετικός συνεχίζει να «μαγεύει» τους φίλους των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι ζητούν εδώ και τώρα την απόκτηση του.

Η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά παρακολουθεί τις εμφανίσεις του Μιραλάς και αναμένεται να κινηθεί την κατάλληλη στιγμή για την αγορά του από την Σεντ Ετιέν. Αυτή η χρονική στιγμή όμως δεν θα είναι μέσα στην εβδομάδα όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κομινάκης.

«Πραγματικά έχει ικανοποιήσει τους πάντες. Είναι άψογος επαγγελματίας, πολύ καλός χαρακτήρας και παίκτης που σίγουρα χρειάζεται. Θα γίνει ό,τι πρέπει και όταν πρέπει για να τον κρατήσουμε στον Ολυμπιακό. Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι μέσα στην εβδομάδα. Δεν διαπραγματευόμαστε κάτω από συνθήκες πίεσης, μιας πίεσης από τα ΜΜΕ και τον μάνατζέρ του που μιλάει συνεχώς. Πρέπει ο ίδιος να το σταματήσει γιατί δεν πετυχαίνει κάτι. Θέλουμε τον παίκτη, αλλά θα διαπραγματευτούμε κάτω από συνθήκες που θέλουμε», ανέφερε στον Σέντρα ο κ. Κομινάκης, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Μιραλάς μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που έχει οριστεί είναι 2,5 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε τετ α τετ με τον Ντένις Ρόμενταλ στην προπόνηση της Κυριακής. Η δυσφορία του Δανού μεσοεπιθετικού στον αγώνα με τον Πανιώνιο γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ως αλλαγή, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον τεχνικό του Ολυμπιακού. Ο Βαλβέρδε εξήγησε στον Ρόμενταλ πως τον υπολογίζει για τους αγώνες των «ερυθρολεύκων» και του ζήτησε να συνεχίσει να δουλεύει στις προπονήσεις.

Από την πλευρά ο Δανός είπε στον Βαλβέρδε πως θέλει να αγωνίζεται και πως θα του αποδείξει πως αξίζει μία θέση στην ενδεκάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v