Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο «τιμόνι» του Πανιωνίου ο Παράσχος

Λίγες ώρες έμεινε χωρίς δουλειά  ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός απομακρύνθηκε την Κυριακή από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης και τη Δευτέρα έγινε ο νέος προπονητής του Πανιωνίου. Η πεντάρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη θορύβησε τους διοικούντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι προτίμησαν να εμπιστευτούν τις τύχες των «κυανέρυθρων» σε έναν έμπειρο τεχνικό. Ο Ακης Μάντζιος, που είχε διαδεχθεί τ

  • Ant1
Στο «τιμόνι» του Πανιωνίου ο Παράσχος

Λίγες ώρες έμεινε χωρίς δουλειά  ο Γιώργος Παράσχος. Ο Έλληνας τεχνικός απομακρύνθηκε την Κυριακή από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης και τη Δευτέρα έγινε ο νέος προπονητής του Πανιωνίου.

Η πεντάρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη θορύβησε τους διοικούντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης, οι οποίοι προτίμησαν να εμπιστευτούν τις τύχες των «κυανέρυθρων» σε έναν έμπειρο τεχνικό. Ο Ακης Μάντζιος, που είχε διαδεχθεί τον Μίκαελ Στόρε, αποδείχθηκε τελικά μεταβατική λύση, καθώς ειδικά η εμφάνιση της ομάδας στο ματς με τον Ολυμπιακό του αφαίρεσε πόντους.

Ο Γιώργος Παράσχος είχε πολλές συμπάθειες στη Νέα Σμύρνη και επιστρέφει παρότι το καλοκαίρι είχε απομακρυνθεί καθώς δεν ήταν στις επιλογές του Γιώργου Κιντή. Ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν πλέον και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αποφάσισε να συνεργαστεί και πάλι με τον πολύπειρο Έλληνα τεχνικό.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Γιώργου Παράσχου στη θέση του Προπονητή της ομάδας. Ο κ. Παράσχος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 ετών με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v