Καλπάζει με Χάβο ο ΠΑΟΚ

Ο Μάκης Χάβος οδηγεί τον ΠΑΟΚ από τη μία νίκη στην άλλη και όλα δείχνουν πως από προσωρινός θα γίνει… μόνιμος στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε 1-0 της Καβάλας και πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το πρώτο «διπλό» για τον ΠΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ο

  • Ant1
Καλπάζει με Χάβο ο ΠΑΟΚ

Ο Μάκης Χάβος οδηγεί τον ΠΑΟΚ από τη μία νίκη στην άλλη και όλα δείχνουν πως από προσωρινός θα γίνει… μόνιμος στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε 1-0 της Καβάλας και πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το πρώτο «διπλό» για τον ΠΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Στο 13ο λεπτό ο Γκαρσία με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς, βάζοντας «φωτιά» στους 3.000 οπαδούς του «Δικεφάλου» που βρίσκονταν στις εξέδρες. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το 0-1, παραλίγο να έρθει και το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Γκαλίνοβιτς είπε «όχι» στο σουτ του Σαλπιγγίδη (16’) και τη «βολίδα» του Ελ Ζαρ (19’).

Η Καβάλα ισορρόπησε το ματς στο β’ μέρος, απείλησε στο 50’ με το μακρινό σουτ του Ντιέ και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο τέλος με τον Ογκμπέτσε. Στο 83’ ο Κρέσιτς έδιωξε το σουτ του Νιγηριανού και έξι λεπτά αργότερα είδε τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι μετά την κεφαλιά του Ογκμπέτσε. Η μοναδική αξιόλογη φάση για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το σουτ του Ελ Ζαρ στο 65’, που βρήκε σε ετοιμότητα τον Γκαλίνοβιτς.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (90’ Ενόκ), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο (81’ Ντικρόκ), Αμπντούν, Ογκμπέτσε, Ντιέ, Ονουάτσι, Βουτσίσεβιτς (69’ Ναζλίδης)
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (65’ Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Φωτάκης (81’ Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ (87’ Σακελλαρίου).

==========================

ΠΑΟΚ SMS ALERTS:
Γίνε συνδρομητής τώρα!! Μάθε πρώτος όλα τα νέα της ομάδας και λάβε goal alerts για κάθε αγώνα Στείλε PT στο 54009

0,20€/sms με ΦΠΑ, min: 1sms/day. Συνδρομητική Υπηρεσία 
Tηλ. εξυπηρέτησης: 2106886416, Ενημέρωση: www.paokfc.gr
Πάροχος Υπηρεσίας: Antenna Internet - Win AE

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v