«Πέταξε» με νίκη από το Περιστέρι

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος «λύτρωσε» τον Παναθηναϊκό στο 70ο λεπτό, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ήταν μία επαγγελματική νίκη για τους «πράσινους» που πλησίασαν σε απόσταση βολής τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Αν και οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο ξεκίνημα, η πρώτη ευκαιρία του

  • Ant1
«Πέταξε» με νίκη από το Περιστέρι

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος «λύτρωσε» τον Παναθηναϊκό στο 70ο λεπτό, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ήταν μία επαγγελματική νίκη για τους «πράσινους» που πλησίασαν σε απόσταση βολής τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αν και οι παίκτες του Γιώργου Δώνη είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο ξεκίνημα, η πρώτη ευκαιρία του ματς ανήκε στο «τριφύλλι». Στο 20ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος βρήκε τον Λουίς Γκαρσία, αλλά το σουτ του Ισπανού κόντραρε στον Νεμπεγλέρα και έφυγε κόρνερ. Ο Γκοβού το εκτέλεσε και ο Σισέ με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα του Μιχαηλίδη, αλλά ο Μπρίτο ως από μηχανής θεός απέκρουσε πάνω στη γραμμή.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το 20λεπτο και απείλησαν στο 33’, όταν ο Γκοβού βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και λίγο πλάγια δεξιά και έπιασε το δυνατό σουτ που ήταν, όμως, απελπιστικά άστοχο. Ο Γάλλος ήταν ο πρωταγωνιστής και της επόμενης ευκαιρίας του Παναθηναϊκού στο 42’. Ο Βύντρα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ωστόσο ο Γκοβού δεν κατάφερε από πολύ κοντά να στείλει τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο, με ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ από το ύψος του πέναλτι, σούταρε άουτ. Στο 56’ ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε την κεφαλιά του Γάλλου επιθετικού και 3 λεπτά αργότερα ο Χριστοδουλόπουλος σούταρε και ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου έδιωξε σε κόρνερ.

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Ατρόμητος λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα στο 68’, όταν ο Καμαρά πλάσαρε τον Τζόρβα χωρίς δύναμη, με αποτέλεσμα να διώξει πάνω στη γραμμή ο Καντέ. Αφού δεν έγινε το 1-0, ήρθε το 0-1 για τον Παναθηναϊκό με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στο 70’. Έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Σισέ, ο Χριστοδουλόπουλος απέφυγε τον Νάστο και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μιχαηλίδη. Αμέσως έφυγε για το πέταλο για να πανηγυρίσει με τους 2000 φίλους των πρωταθλητών το σπουδαίο «διπλό» στο Περιστέρι.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Βινιάλ (19’ Μελισσάς), Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Τάτος (77’ Καραλής), Μπρίτο, Καμαρά (73’ Περόνε), Σαγκανόφσκι.
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (55’ Μαρίνος), Καντέ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Γκοβού (58’ Καραγκούνης), Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος (85’ Ιωαννίδης), Σισέ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v