Στην τελική ευθεία για το κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη

Στις 21 Νοεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει η Ντόρα Μπακογιάννη την ίδρυση του κόμματος της, και το επιτελείο της εργάζεται πυρετωδώς για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Σε ειδική εκδήλωση στις 21/11, η κα Μπακογιάννη θα ανακοινώσει το όνομα, το σύμβολο και την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος. Στελέχη της ανεξάρτητης βουλευτού πραγματοποιούν επαφές σε όλη την χώρα, ώστε να υπάρχει μεγάλη προσέλε

  • Ant1
Στην τελική ευθεία για το κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη

Στις 21 Νοεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει η Ντόρα Μπακογιάννη την ίδρυση του κόμματος της, και το επιτελείο της εργάζεται πυρετωδώς για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Σε ειδική εκδήλωση στις 21/11, η κα Μπακογιάννη θα ανακοινώσει το όνομα, το σύμβολο και την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος. Στελέχη της ανεξάρτητης βουλευτού πραγματοποιούν επαφές σε όλη την χώρα, ώστε να υπάρχει μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση.

Πάντως, ήδη, υπάρχουν και οι πρώτοι βουλευτές που έχουν δηλώσει πρόθυμοι να ενταχθούν στο νέο κομματικό σχηματισμό της κα Μπακογιάννη. Σε τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, οι κκ Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Κώστας Κιλτίδης, τόνισαν ότι είναι δεδομένη η επιθυμία τους να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος της κα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, ο κ. Μαρκογιαννάκης, ανέφερε ότι το νέο κόμμα ανήκει στον ευρύτατο χώρο της κεντροδεξιάς, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν θα είναι «περιορισμένο στα στενά όρια που επιχειρεί να περιορίσει τη νέα ΝΔ ο Α. Σαμαράς».

Παράλληλα, έντονες είναι οι φήμες για βουλευτές και στελέχη από όλο το πολιτικό φάσμα, που επιθυμούν να ενταχθούν στο νέο κόμμα. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Α. Ανδριανόπουλος και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θ. Κοτσώνης φέρονται να κινούνται ήδη σε αυτή την κατεύθυνση, ενώ ακούγεται και το όνομα του βουλευτή Θανάση Γιαννόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v