Χάβος ο αναμορφωτής

Στην ευρωπαϊκή αγορά αναζητούσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης τον προπονητή που θα έβγαζε τον ΠΑΟΚ από το αγωνιστικό αδιέξοδο, ωστόσο αυτός βρισκόταν «κρυβόταν» στην Τούμπα. Ο λόγος για τον Μάκη Χάβο, ο οποίος από προσωρινός τείνει να γίνει με το σπαθί του μόνιμος στον πάγκο του δικεφάλου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο σερί των 5 νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν είχε κάποιο ξένο όνομα και αντί για Χάβος λεγόταν

  • Ant1
Χάβος ο αναμορφωτής

Στην ευρωπαϊκή αγορά αναζητούσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης τον προπονητή που θα έβγαζε τον ΠΑΟΚ από το αγωνιστικό αδιέξοδο, ωστόσο αυτός βρισκόταν «κρυβόταν» στην Τούμπα. Ο λόγος για τον Μάκη Χάβο, ο οποίος από προσωρινός τείνει να γίνει με το σπαθί του μόνιμος στον πάγκο του δικεφάλου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο σερί των 5 νικών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αν είχε κάποιο ξένο όνομα και αντί για Χάβος λεγόταν Χαβίτο, οι οπαδοί θα έπιναν νερό στο όνομα του και ο Τύπος θα του έπλεκε συνεχώς το εγκώμιο. Αυτός, όμως, είναι Έλληνας, ταπεινός, που αποποιείται τον τίτλο του αναμορφωτή του ΠΑΟΚ και θεωρεί πως οι συνεχείς νίκες οφείλονται στους ποδοσφαιριστές.

Κι όμως ο Μάκης Χάβος είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής της εφετινής Σούπερ Λίγκα με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, μία πρόκριση στο θεσμό του κυπέλλου και μία νίκη στο Europa League. Αν δεν ήττα και η ήττα από την Βιγιαρεάλ στο ντεμπούτο του, τότε θα μιλούσαμε για το απόλυτο 6 στα 6, που ακόμη και ο Ζοζέ Μουρίνιο θα ζήλευε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v