Κρίσιμος μήνας για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Εργοτέλη, πραγματοποιώντας την πρώτη της ανατροπή στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Μανόλο Χιμένεθ ασφαλώς και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο υπάρχουν ελαφρυντικά. Η Ένωση αγωνίστηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι αποδεκατισμένη από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην έχει την φρεσκάδα που θα ήθελε ο Ισπανός προπονητής. Ο χρόνος, όμως

  • Ant1
Κρίσιμος μήνας για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Εργοτέλη, πραγματοποιώντας την πρώτη της ανατροπή στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Μανόλο Χιμένεθ ασφαλώς και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο υπάρχουν ελαφρυντικά. Η Ένωση αγωνίστηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι αποδεκατισμένη από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην έχει την φρεσκάδα που θα ήθελε ο Ισπανός προπονητής.

Ο χρόνος, όμως, λειτουργεί υπέρ της ΑΕΚ, καθώς οι τραυματίες θα αποθεραπευθούν και θα τεθούν στη διάθεση του Χιμένεθ. Άλλωστε, ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» που ακολουθεί το μήνα Νοέμβριο θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.

Η αρχή θα γίνει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (13/11), ακολουθεί η αναμέτρηση στην Καβάλα με τους «αργοναύτες» (21/11) και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (27/11). Τρία ματς «φωτιά» στα οποία η Ένωση καλείται  να δείξει χαρακτήρα, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Εκτός πλάνων  παραμένουν οι τραυματίες Σκόκο, Ντιόπ, Γιάχιτς, Λυμπερόπουλος και Μπερνς, ο Νταντόμο είναι τιμωρημένος, ενώ θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Κώστα Μανωλά, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από το ζέσταμα του αγώνα με τον Εργοτέλη. Επιπλέον πονοκέφαλος είναι οι κάρτες, καθώς στο όριο των τριών κίτρινων βρίσκονται οι Καφές, Μανωλάς, Νασούτι και Μπερνς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v