Μετ εμποδίων η κίνηση στη ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών

Με δυσκολία αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κίνηση των οχημάτων την Τετάρτη το πρωί, στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών. Λόγω της κατεδάφισης της Γέφυρας Ταρσινών. Συγκεκριμένα, κλειστή θα είναι από τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι τις 7 το πρωί της Πέμπτης η νέα εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών, μεταξύ των κόμβων Αρχαίας Κορίνθου και Κιάτου, προκειμένου να κατεδαφιστεί η Γέφυρα Ταρσινών.

  • Ant1
Μετ εμποδίων η κίνηση στη ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών

Με δυσκολία αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κίνηση των οχημάτων την Τετάρτη το πρωί, στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών. Λόγω της κατεδάφισης της Γέφυρας Ταρσινών.

Συγκεκριμένα, κλειστή θα είναι από τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι τις 7 το πρωί της Πέμπτης η νέα εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών, μεταξύ των κόμβων Αρχαίας Κορίνθου και Κιάτου, προκειμένου να κατεδαφιστεί η Γέφυρα Ταρσινών.

Νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση θα υπάρξει από τις 8 το βράδυ της Τέταρτης έως τις 5 το πρωί της Πέμπτης, για έκτακτες εργασίες συντήρησης μεταξύ των κόμβων Σελιανίτικων και Ρίου.

Για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα εφαρμοστούν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νέα εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών.

Ειδικότερα, στην κατεύθυνση προς Πάτρα, από το ύψος της Πουλίτσας έως το ύψος των ΣΕΑ Κιάτου η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το όμορο τοπικό οδικό δίκτυο. Τα φορτηγά μεγάλου μήκους (>13μ) θα πρέπει να εξέρχονται νωρίτερα, στον κόμβο Αρχαίας Κορίνθου και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού να εισέρχονται ξανά στη νέα εθνική οδό, μέσω του Κόμβου του Κιάτου.

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από το ύψος του Κόμβου Κιάτου έως το ύψος του Κόμβου Αρχαίας Κορίνθου, η κυκλοφορία θα γίνεται από την παλιά εθνική οδό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v