Πορεία των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική

Νέα κινητοποίηση για την διεκδίκηση των οικονομικών τους δικαιωμάτων, θα πραγματοποιήσουν σήμερα το μεσημέρι, στις 15:00, στην Ομόνοια, οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών. Οι εργατοτεχνίτες διεκδικούν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1200 ευρώ, σε όλους τους ανέργους.

  • Ant1
Πορεία των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική

Νέα κινητοποίηση για την διεκδίκηση των οικονομικών τους δικαιωμάτων, θα πραγματοποιήσουν σήμερα το μεσημέρι, στις 15:00, στην Ομόνοια, οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Οι εργατοτεχνίτες διεκδικούν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1200 ευρώ, σε όλους τους ανέργους. Οι εργαζόμενοι στην Ναυπηγοεπισκευαστική, υποστηρίζουν πως με απόφαση του ΟΑΕΔ εξασφάλισαν την επέκταση του εποχιακού επιδόματος, ως έκτακτη ενίσχυση, στα 1200 ευρώ για όσους το 2008 και το 2009 έχουν τουλάχιστον 30 ένσημα, το 2009 δεν έχουν άνω των 50 και το α εξάμηνο 2010 δεν έχουν πάνω από 100 εύσημα.

Για να υλοποιηθεί ωστόσο αυτή η απόφαση, θα πρέπει να υπογραφεί από τον υπουργό Οικονομικών, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, και έτσι, οι εργατοτεχνίτες της Ζώνης, κατεβαίνουν για ακόμη μια φορά στους δρόμους, απαιτώντας την υπογραφή της απόφασης.

Ας σημειωθεί πως στην τελευταία κινητοποίηση των εργαζομένων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, είχαν σημειωθεί εκτεταμένα επεισόδια, και οι δυνάμεις της αστυνομίας είχαν κάνει χρήση δακρυγόνων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v