Προβλήματα λόγω σβηστών φαναριών

Προβλήματα στη κίνηση δημιουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες στην Αθήνα, που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας. Αιτία του προβλήματος είναι η έλλειψη ανταλλακτικών, καθώς από τον Ιούλιο έχει λήξει η σύμβαση με την εταιρεία Siemens και δεν έχει προχωρήσει νέος διαγωνισμός. Η τροχαία συνιστά οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της, την Πέμπτη ο αριθμός των φανα

  • Ant1
Προβλήματα λόγω σβηστών φαναριών

Προβλήματα στη κίνηση δημιουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες στην Αθήνα, που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.

Αιτία του προβλήματος είναι η έλλειψη ανταλλακτικών, καθώς από τον Ιούλιο έχει λήξει η σύμβαση με την εταιρεία Siemens και δεν έχει προχωρήσει νέος διαγωνισμός.

Η τροχαία συνιστά οι οδηγοί να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της, την Πέμπτη ο αριθμός των φαναριών που δεν λειτουργούσαν ήταν σχεδόν διπλάσιος, αφήνοντας χωρίς σηματοδότηση βασικές οδούς.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται σε Μεσογείων, Παπαδιαμαντοπούλου, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλίσσης Όλγας, Καβάλας, την γέφυρα Μοσχάτου στην Πειραιώς και στην Κηφισίας στο ύψος της Εθνικής Αντιστάσεως.

Πηγές του υπουργείου Υποδομών εκτιμούν ότι το πρόβλημα αποκαθίσταται σταδιακά, καθώς υπεγράφη ανάθεση έργου για το διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση των διαγωνισμών και με προσωρινή διάρκεια για τη συντήρηση των σηματοδοτών μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικοί διαγωνισμοί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v