Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έκτακτο ΔΣ συγκαλεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας θα συγκαλέσει την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το εξώδικο του Παναθηναϊκού και την εντολή του Αθλητικού Εισαγγελέα για την παράδοση του ηχητικού υλικού της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ.

  • Ant1
Έκτακτο ΔΣ συγκαλεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας θα συγκαλέσει την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά το εξώδικο του Παναθηναϊκού και την εντολή του Αθλητικού Εισαγγελέα για την παράδοση του ηχητικού υλικού της τελευταίας συνεδρίασης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: «Σε συνέχεια ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 11.11.2010, η θέση της Super League παραμένει σταθερή σε όσα αποτυπώθηκαν κατά την ανακοίνωση του Συνεταιρισμού της ίδιας μέρας και ο Πρόεδρος αυτού θα συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. την Τρίτη 16.11 με αποκλειστικό θέμα τα αιτήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Αθλητικού Εισαγγελέα για παράδοση του ηχητικού υλικού της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ».

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, αρμόδιος για αθλητικά θέματα, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, έχει ήδη ζητήσει από την Σούπερ Λίγκα τις κασέτες της τελευταίας συνεδρίασης, μετά τον… πόλεμο ανακοινώσεων και τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής.

Αφορμή για την παρέμβαση του Εισαγγελέα στάθηκαν και τα δημοσιεύματα για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Β. Μαρινάκης σχετικά με το περσινό πρωτάθλημα. Αν χρειαστεί ο κ. Σιμιτζόγλου δεν αποκλείεται να καλέσει σε κατάθεση τους κ.κ. Μαρινάκη και Πατέρα.

Εν τω μεταξύ, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, διαβίβασε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, τη Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, έγγραφα της UEFA, που αφορούν 15 ποδοσφαιρικούς αγώνες των ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, οι οποίοι διεξήχθησαν το 2010 και που φέρονται με διάφορους βαθμούς υπόνοιας, ως προσυνεννοημένοι. Ο Πάνος Μπιτσαξής ζητά από την Εισαγγελία «την ποινική διερεύνηση των εγκληματικών πράξεων που ενδεχομένως έχουν τελεστεί».

Τα έγγραφα της UEFA αφορούν τέσσερις ομάδες, οι οποίες κατά την περίοδο 2009-2010, αγωνίζονταν στη Σούπερ Λίγκα, οκτώ ομάδες που μετείχαν στη Β΄ Εθνική και μία ομάδα που αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v