Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διαφυγή του Φ. Γιουνγκ

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών για τις συνθήκες διαφυγής του πρώην κορυφαίου στελέχους της Siemens Hellas Φόλκερ Γιουνγκ, ο οποίος φέρεται να διέφυγε στο Μόναχο. Ο κ. Γιουνγκ φέρεται να διέφυγε όταν πληροφορήθηκε πως απορρίφθηκε η αίτησή του για άρση του κατ' οίκον περιορισμού του, στην Πάρο. Ο κ. Γιουνγκ ήταν σε κατ οίκον περιορισμό για 17 μήνες, και αντιμετώπ

  • Ant1
Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διαφυγή του Φ. Γιουνγκ

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών για τις συνθήκες διαφυγής του πρώην κορυφαίου στελέχους της Siemens Hellas Φόλκερ Γιουνγκ, ο οποίος φέρεται να διέφυγε στο Μόναχο.

Ο κ. Γιουνγκ φέρεται να διέφυγε όταν πληροφορήθηκε πως απορρίφθηκε η αίτησή του για άρση του κατ' οίκον περιορισμού του, στην Πάρο. Ο κ. Γιουνγκ ήταν σε κατ οίκον περιορισμό για 17 μήνες, και αντιμετώπιζε κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συνέργεια σε δωροδοκία. Στις αρχές του μήνα, ο κ. Γιούνγκ έπρεπε να εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα της Πάρου, όμως δεν εμφανίστηκε και έκτοτε αναζητείται.

Τώρα οι αρχές, θα διερευνήσουν και τυχόν ευθύνες των αρμοδίων, οι οποίοι δεν κατήγγειλαν ότι το πρώην στέλεχος της εταιρείας δεν είχε προσέλθει στις αρχές Νοέμβριου για να δώσει το παρών στις αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση της εξεταστικής της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο της Siemens.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v