Δημόσια προσευχή μουσουλμάνων στην Αθήνα

Δημόσια προσευχή, για τον εορτασμό της Αΐντ αλ Αντχα, πραγματοποιούν στα Προπύλαια μουσουλμάνοι, ενώ στην πλατεία Αττικής προσεύχεται άλλη ομάδα. Ορισμένοι κάτοικοι της Αθήνας αντιδρούν στις εν λόγω εκδηλώσεις, ενώ ένταση επικρατεί στην πλατεία Αττικής ανάμεσα σε μουσουλμάνους και μέλη της Χρυσής Αυγής, που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να προσευχηθούν και απωθήθηκαν από αστυνομικούς. Αξίζει να σ

  • Ant1
Δημόσια προσευχή μουσουλμάνων στην Αθήνα

Δημόσια προσευχή, για τον εορτασμό της Αΐντ αλ Αντχα, πραγματοποιούν στα Προπύλαια μουσουλμάνοι, ενώ στην πλατεία Αττικής προσεύχεται άλλη ομάδα.

Ορισμένοι κάτοικοι της Αθήνας αντιδρούν στις εν λόγω εκδηλώσεις, ενώ ένταση επικρατεί στην πλατεία Αττικής ανάμεσα σε μουσουλμάνους και μέλη της Χρυσής Αυγής, που προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να προσευχηθούν και απωθήθηκαν από αστυνομικούς.

Οι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν και το βράδυ της Δευτέρας για να προσευχηθούν επί της πλατείας Αττικής. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν και οπαδοί ακροδεξιών οργανώσεων, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων Νικόλαο Μιχαλολιάκο, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αΐντ αλ Αντχα είναι μια πολύ σημαντική εορτή για τους μουσουλμάνους, που τιμούν με τις προσευχές τους τη θυσία του Αβραάμ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v