Στις 24/11 η συνέχεια στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός

Στις 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί οριστικά το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα. Το ματς διεκόπη στο ημίχρονο λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην Κρήτη και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να δώσουν… 2,5 παιχνίδια μέσα σε διάστημα έξι ημερών.

  • Ant1
Στις 24/11 η συνέχεια στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός

Στις 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί οριστικά το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα.

Το ματς διεκόπη στο ημίχρονο λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην Κρήτη και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να δώσουν… 2,5 παιχνίδια μέσα σε διάστημα έξι ημερών.

Ο αγωνιστικός «γολγοθάς» του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει την Κυριακή (21/11) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, θα ακολουθήσει την Τετάρτη (24/11) το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (27/11) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι η συνέχεια του αγώνα Δ.Ε. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος διεκόπη λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 στις 17.15.

Από εκεί και πέρα ο Σωκράτης Κομινάκης επιβεβαίωσε την πρόθεση του Ολυμπιακού να αγοράσει τα δικαιώματα του Κέβιν Μιραλάς. Εξελίξεις στο θέμα θα δρομολογηθούν με την άφιξη του ατζέντη του Βέλγου επιθετικού. Ο μάνατζερ του Μιραλάς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για έναν ακόμη πελάτη του. Ο λόγος για τον 24χρονο τερματοφύλακα Απούλα Εντέλ, ο οποίος είναι από το Καμερούν και αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v