Καμία αναβολή στην καταβολή της γ δόσης του δανείου

Δεν τίθεται με κανένα τρόπο θέμα αναβολής για τον Ιανουάριο της καταβολής της τρίτης δόσης ύψους 9 δισ. ευρώ των δανείων των χωρών μελών της ευρωζώνης προς την Ελλάδα, ξεκαθάρισε, στις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος του αρμόδιου για τις οικονομικές υποθέσεις επιτρόπου Όλι Ρεν.  Η τοποθέτηση αυτή ήλθε σε συνέχεια δηλώσεων του υπουργού Οικονομικών της Αυστρίας στη βελγική πρωτεύουσα, ο οποίος το πρωί, άφησ

  • Ant1
Καμία αναβολή στην καταβολή της γ δόσης του δανείου

Δεν τίθεται με κανένα τρόπο θέμα αναβολής για τον Ιανουάριο της καταβολής της τρίτης δόσης ύψους 9 δισ. ευρώ των δανείων των χωρών μελών της ευρωζώνης προς την Ελλάδα, ξεκαθάρισε, στις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος του αρμόδιου για τις οικονομικές υποθέσεις επιτρόπου Όλι Ρεν.

Η τοποθέτηση αυτή του εκπροσώπου του Όλι Ρεν ήλθε σε συνέχεια δηλώσεων του υπουργού Οικονομικών της Αυστρίας Γιόζεφ Πρελ στη βελγική πρωτεύουσα, ο οποίος το πρωί, άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς, ότι η εκταμίευση της γ δόσης των δανείων, που είναι προγραμματισμένη για το Δεκέμβριο ενδέχεται να μετατεθεί για τον Ιανουάριο.

Από την πλευρά του, το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση του υπογραμμίζει ότι δεν συντρέχει καμία απολύτως ανησυχία ως προς τον χρόνο εκταμίευσης των 9 δισ. ευρώ του δανείου των 110 δισ. ευρώ που έχει συνάψει η χώρα μας με τις χώρες της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v