Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα πρόσωπα στο φιλικό με την Αυστρία

Την εθνική Αυστρίας αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα απόψε στις 21.30 η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στη Βιέννη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί με πολλά νέα πρόσωπα καθώς αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές από τον Φερνάντο Σάντος, ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του Euro 1012, και δεν αποκλείεται Χριστοδουλόπουλος και Κονέ να βρίσκονται ακόμη και στο αρχικό σχήμα

  • Ant1
Νέα πρόσωπα στο φιλικό με την Αυστρία

Την εθνική Αυστρίας αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα απόψε στις 21.30 η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στη Βιέννη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί με πολλά νέα πρόσωπα καθώς αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές από τον Φερνάντο Σάντος, ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του Euro 1012, και δεν αποκλείεται Χριστοδουλόπουλος και Κονέ να βρίσκονται ακόμη και στο αρχικό σχήμα.

Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα σχήμα 4-2-3-1, μετά και την τελευταία προπόνηση.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Τζόρβας. Στο κέντρο της άμυνας οι Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στα άκρα της οι: Τοροσίδης, Τζαβέλας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Καραγκούνης, Κατσουράνης με τον Σαμαρά μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή. Στα άκρα οι Χριστοδουλόπουλος και Κονέ, με τον Σακλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι: Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης.

Σημειώνεται πως στο σημερινό παιχνίδι υπάρχει δικαίωμα για έξι αλλαγές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v