Τελευταία ημέρα υπαγωγής στην περαίωση

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, με βάση την προθεσμία που έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών. Ανοιχτό είναι, ωστόσο, το ενδεχόμενο να αποφασιστεί παράταση της προθεσμίας αυτής, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος στους φορολογούμενους για την υπαγωγή τους στη ρύθμιση. Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σήμερα

  • Ant1
Τελευταία ημέρα υπαγωγής στην περαίωση

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, με βάση την προθεσμία που έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών.

Ανοιχτό είναι, ωστόσο, το ενδεχόμενο να αποφασιστεί παράταση της προθεσμίας αυτής, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος στους φορολογούμενους για την υπαγωγή τους στη ρύθμιση.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σήμερα και αφού συνεκτιμηθούν από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών τα δεδομένα σχετικά με τις εισπράξεις και την προσέλευση των φορολογούμενων.

Πάντως, στα 206 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονταν τα έσοδα που είχε εισπράξει το δημόσιο μέχρι την Τρίτη από την προκαταβολή για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v