Ένταση στην πλατεία Αττικής

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Αττικής, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένουν αλλοδαποί και έσπασαν ζαρντινιέρες. Στη συνέχεια τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να επιτεθούν σε κατάστημα αλλοδαπού. Στην περιοχή έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο προσαγωγ

  • Ant1
Ένταση στην πλατεία Αττικής

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Αττικής, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν ζημιές στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διαμένουν αλλοδαποί και έσπασαν ζαρντινιέρες.

Στη συνέχεια τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να επιτεθούν σε κατάστημα αλλοδαπού. Στην περιοχή έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο προσαγωγές.

Εν τω μεταξύ, επεισόδιο κατά μουσουλμάνων είχε σημειωθεί και το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Άγνωστοι επιτέθηκαν σε δυο νεαρούς από το Μπαγκλαντές κατά την έξοδο τους από χώρο προσευχής στην οδό Αριστομένους. Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, μάλιστα, όπου μεταφέρθηκαν οι δυο Μπαγκλαντεσιανοί από περιπολικό είχε συγκεντρωθεί ομάδα ατόμων και εξύβριζε τους μετανάστες.

«Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, με το νέο νόμο θα μπει τέλος στις μαζικές νομιμοποιήσεις παράνομων μεταναστών», δήλωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, για το νέο νόμο που παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v