Έρευνα για κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Έρευνες διενεργούνται στα νοσοκομεία της Πάτρας και της Τρίπολης, μετά την εισαγγελική εντολή, αλλά και τα δημοσιεύματα, σχετικά με την ενδεχόμενη λειτουργία κυκλώματος εμπορίας βρεφών, στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται Έλληνες και Βούλγαροι. Συγκεκριμένα, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Γκούμας πρόκειται να παραδώσει στις αρμόδιες αρχές όλα τα στοιχεία που αφορούν τις γεννή

  • Ant1
Έρευνα για κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Έρευνες διενεργούνται στα νοσοκομεία της Πάτρας και της Τρίπολης, μετά την εισαγγελική εντολή, αλλά και τα δημοσιεύματα, σχετικά με την ενδεχόμενη λειτουργία κυκλώματος εμπορίας βρεφών, στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται Έλληνες και Βούλγαροι.

Συγκεκριμένα, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Γκούμας πρόκειται να παραδώσει στις αρμόδιες αρχές όλα τα στοιχεία που αφορούν τις γεννήσεις στα νοσοκομεία της Πάτρας και της Τρίπολης.

Ο Π. Γκούμας έχει ήδη δώσει εντολή για έρευνα, ώστε να διαπιστωθεί αν τα νοσοκομεία των δύο προαναφερθέντων πόλεων, έχουν επιλεγεί ή όχι από μέλη του κυκλώματος, προκειμένου να γεννήσουν σε αυτά αλλοδαπές και στην συνέχεια να πωληθούν τα βρέφη.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Π. Γκούμας, τα όποια στοιχεία συγκεντρωθούν θα δοθούν στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες θα τα αξιοποιήσουν αναλόγως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v