Έλεγχος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα γραφεία της Siemens

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Siemens πραγματοποίησε την Παρασκευή η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο πλαίσιο έρευνας μετά και την επιστολή του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση των «μαύρων χρημάτων» της Siemens. Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ερευνά, αυτεπάγγελτα, την πιθανότητα δεσπόζουσας θέσης της εταιρείας στις δημόσιες συμβάσεις και τους διαγωνισμούς, μετά και

  • Ant1
Έλεγχος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα γραφεία της Siemens

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στα γραφεία της Siemens πραγματοποίησε την Παρασκευή η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο πλαίσιο έρευνας μετά και την επιστολή του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση των «μαύρων χρημάτων» της Siemens.
 
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ερευνά, αυτεπάγγελτα, την πιθανότητα δεσπόζουσας θέσης της εταιρείας στις δημόσιες συμβάσεις και τους διαγωνισμούς, μετά και την επιστολή του κ. Βαλυράκη, στην οποία, όπως τονίζεται, περιέχονταν τα απαραίτητα νομικά ερείσματα για πιθανή παραβίαση του δίκαιου για τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες, η Επιτροπή συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία που χρήζουν επεξεργασίας, ενώ αναμένεται να εκδώσει και πόρισμα.

Ας σημειωθεί πως οι επιστολές του κ. Βαλυράκη έχουν προκαλέσει την αντίδραση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντε, ο οποίος και ζήτησε από τους εφέτες-ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της Siemens να μην τις λαμβάνουν υπόψην, καθώς θεωρεί ότι αποτελούν παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v