Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι «Πυρήνες» την ευθύνη για τα πακέτα-βόμβες

Την ευθύνη για την υπόθεση με τα 14 παγιδευμένα πακέτα ανέλαβε μέσω προκήρυξής της που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» λίγες μέρες αφού οι συλληφθέντες Τσάκαλος, Αργυρού και Χατζημιχελάκης ανέλαβαν την ευθύνη συμμετοχής τους στην οργάνωση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην προκήρυξη, «η Συνωμοσία δεν πρόκειται να συλληφθεί ποτέ, γιατί δεν είναι απλά μία οργ

  • Ant1
Οι «Πυρήνες» την ευθύνη για τα πακέτα-βόμβες

Την ευθύνη για την υπόθεση με τα 14 παγιδευμένα πακέτα ανέλαβε μέσω προκήρυξής της που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» λίγες μέρες αφού οι συλληφθέντες Τσάκαλος, Αργυρού και Χατζημιχελάκης ανέλαβαν την ευθύνη συμμετοχής τους στην οργάνωση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην προκήρυξη, «η Συνωμοσία δεν πρόκειται να συλληφθεί ποτέ, γιατί δεν είναι απλά μία οργάνωση, είναι ένα ρεύμα ιδεών και οι ιδέες είναι πάντα ασύλληπτες...». Επίσης, η οργάνωση σημειώνει πως στο εξής, λόγω των συλλήψεων μελών της, διαχωρίζει τις υποδομές της σε δύο τομείς, οι οποίοι θα αποτελούνται «από εμάς που πλέον αυτοπροσδιοριζόμαστε ως ο παράνομος τομέας της οργάνωσης και το δεύτερο τομέα τον Πυρήνα των Φυλακισμένων Μελών της Οργάνωσης (Γεράσιμος Τσάκαλος, Παναγιώτης Αργυρού, Χάρης Χατζημιχελάκης), καθώς και όσων αιχμαλώτων συντρόφων συμφωνούν με τις αξίες και τις αρχές μας».

Επισημαίνεται ότι, μετά την παραδοχή των Αργυρού και Τσάκαλου πως είναι μέλη των «Πυρήνων», η δικογραφία για τα πακέτα-βόμβες περνά με απόφαση της Ολομέλειας Εφετών στους εφέτες ειδικούς ανακριτές Κ. Μπαλτά και Δ. Μόκκα, στους οποίους έχουν ανατεθεί τόσο η υπόθεση των «Πυρήνων» όσο και αυτή του «Επαναστατικού Αγώνα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v