Ιστορική υποδοχή στους θριαμβευτές της Μαδρίτης

Ο Άρης έγραψε ιστορία στη Μαδρίτη, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει επί ισπανικού εδάφους έπειτα από 48 αγώνες. Η «αρμάδα» του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανάγκασε την κάτοχο του Europa League να της… υποκλιθεί και έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλά για τον θρίαμβο με 3-2 επί της Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν». Οι τρεις χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι που βρέθηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα έζησαν μ

  • Ant1
Ιστορική υποδοχή στους θριαμβευτές της Μαδρίτης

Ο Άρης έγραψε ιστορία στη Μαδρίτη, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κερδίζει επί ισπανικού εδάφους έπειτα από 48 αγώνες. Η «αρμάδα» του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανάγκασε την κάτοχο του Europa League να της… υποκλιθεί και έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλά για τον θρίαμβο με 3-2 επί της Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Οι τρεις χιλιάδες Έλληνες φίλαθλοι που βρέθηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα έζησαν μαγικές στιγμές, αποθεώνοντας τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τα παλικάρια του. Τη σκυτάλη από αυτούς πήραν οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» οι οποίοι πήγαν στο αεροδρόμιο «Μακεδόνια» στις πέντε και μισή το πρωί και επεφύλαξαν υποδοχή ηρώων στους θριαμβευτές της Μαδρίτης.

Με το που βγήκαν οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και οι άνθρωποι της διοίκηση, επικράτησε… πανδαιμόνιο! Ειδικά, όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι ποδοσφαιριστές, όλοι έπεσαν πάνω τους για να τους αγκαλιάσουν και να τους σφίξουν το χέρι. Σέρχιο Κόκε, Νίκος Λαζαρίδης αλλά και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ «πνίγηκαν» στις αγκαλιές του κόσμου που τους αποθέωνε!

Πλέον, ο Άρης θέλει τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με την αδιάφορη Ρόζενμποργκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για να προκριθεί στους «32» του UEFA Europa League, αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα του αγώνα της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v