Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Καλογήρου γιορτάζει την 120η επέτειο

Τα καταστήματα Καλογήρου γιορτάζουν την 120η επέτειό τους και ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη, που τόσα χρόνια τους δείχνουν οι πελάτες τους, με πολλές εκπλήξεις, μοναδικά δώρα και εορταστικές ενέργειες.

Η Καλογήρου γιορτάζει την 120η επέτειο
Τα καταστήματα Καλογήρου γιορτάζουν την 120η επέτειό τους και ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη, που τόσα χρόνια τους δείχνουν οι πελάτες τους, με πολλές εκπλήξεις, μοναδικά δώρα και εορταστικές ενέργειες που θα διαρκέσουν για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τα ομώνυμα καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο έχουν ήδη αρχίσει να ντύνονται εορταστικά και μας μεταφέρουν ένα σαφές μήνυμα αισιοδοξίας, αφού αποτελούν μία τις παλαιότερες ελληνικές επιχειρήσεις που όχι μόνο άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν πιστές στις αξίες τους και να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του κοινού κάτω από όλες τις συνθήκες της ελληνικής ιστορίας.

Η αρχή των εορταστικών εκδηλώσεων γίνεται με ένα μεγάλο διαγωνισμό αποκλειστικά για τους κατόχους των Καλογήρου Luxury Cards American Express®, που προσφέρει 120 πολυτελή δώρα συνολικής αξίας 50.000 ευρώ σε 120 τυχερούς, οι οποίοι θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο 2011.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, είναι απλά να είστε κάτοχος κάρτας Gold ή Platinum Καλογήρου Luxury Cards American Express! Έτσι, συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση για μία δωροεπιταγή Καλογήρου αξίας 3.000 ευρώ, αλλά και για 119 ακόμα ξεχωριστά δώρα που εξασφάλισαν τα καταστήματα Καλογήρου αποκλειστικά για εσάς, τόσο από τους οίκους που αντιπροσωπεύουν, όσο και σε ειδική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες, όπως: California Fitness Gym, Cartier, Chloe Parfums, Classical 2 Fashion House Hotel, Classical E-Filoxenia Hotel, Classical Makedonia Palace, Estee Lauder, Grecotel Cape Sounio, Grecotel Corfu Imperial, Grecotel Olympia Riviera Thalasso, Juvena, Luxottica, M.A.C., Notos Home, Olympic Air, Periscope Hotel, Petratos Hand Knotted Art, Porto Carras Grand Resort, Semiramis Hotel, Serkos, Shiseido, Swan Spa, Tom Ford Beauty, Typecenter.
*Λεπτομερείς πληροφορίες για τα δώρα και αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού στο www.kcards.gr

Όσοι δεν είστε κάτοχοι Καλογήρου Luxury Cards American Express, συμπληρώστε την αίτησή σας σήμερα και απολαύστε lifestyle προνόμια, luxury υπηρεσίες, και φυσικά, την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα 120 πολύτιμα δώρα του διαγωνισμού «Καλογήρου 120».

Η Καλογήρου γίνεται 120 ετών δείχνοντας νεότερη από ποτέ και σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο πάρτι γενεθλίων που έχει γίνει στην Ελλάδα! Εσείς απλά επισκεφτείτε τα καταστήματά της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v