Εντοπίστηκε γιάφκα στη Νέα Σμύρνη

Έρευνα εξακολουθεί να πραγματοποιείται αυτήν την ώρα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε υπόγειο γκαράζ στην οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί όπλα και εκρηκτικά και εν γένει οπλισμός που παραπέμπει σε δράση τρομοκρατικής οργάνωσης. Από το σημείο έχουν συλληφθεί τέσσερα νεαρής ηλικίας άτομα και άλλα έχουν προσαχθεί, ενώ οι έρευνες φέρονται να έχουν επεκταθε

  • Ant1
Εντοπίστηκε γιάφκα στη Νέα Σμύρνη

Έρευνα εξακολουθεί να πραγματοποιείται αυτήν την ώρα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε υπόγειο γκαράζ στην οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί όπλα και εκρηκτικά και εν γένει οπλισμός που παραπέμπει σε δράση τρομοκρατικής οργάνωσης.

Από το σημείο έχουν συλληφθεί τέσσερα νεαρής ηλικίας άτομα και άλλα έχουν προσαχθεί, ενώ οι έρευνες φέρονται να έχουν επεκταθεί και σε άλλα σημεία της Αθήνας. Επίσημη ενημέρωση από την Αντιτρομοκρατική δεν έχει γίνει ακόμη, ωστόσο πηγές της Αστυνομίας διαρρέουν πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες και προσαχθέντες να συνδέονται είτε με την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» είτε με τη «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα είχε εντοπιστεί οπλισμός σε γκαράζ της οδού Πεισιστράτου, επίσης στη Νέα Σμύρνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v