Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η V+O γιόρτασε 10 Δημιουργικά Χρόνια

H V+O COMMUNICATION γιόρτασε στα γραφεία της, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010, μια δεκαετία επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της επικοινωνίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η V+O γιόρτασε 10 Δημιουργικά Χρόνια
H V+O COMMUNICATION γιόρτασε στα γραφεία της, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010, μια δεκαετία επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της επικοινωνίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ομάδα της V+O υποδέχθηκε πελάτες, συνεργάτες, φίλους, εκπροσώπους των media, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου στο φυσικό της χώρο, σε μία βραδιά γεμάτη λάμψη και φως.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας, Θωμάς Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι: «Δέκα χρόνια πριν όταν ξεκινούσαμε αυτή την εταιρεία δεν περιμέναμε ότι το 2010 θα γιορτάζαμε έχοντας παραπάνω από 80 εργαζομένους, πάνω από 80 πελάτες, παρουσία σε πέντε χώρες και μια εταιρεία για την οποία είμαστε πολύ υπερήφανοι. Χωρίς όλους εσάς, τους εργαζομένους της V+O, τους πελάτες, τους συνεργάτες μας και τα media δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ».

Ο Γιάννης Ολύμπιος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της V+O, είπε χαρακτηριστικά: «Η V+O συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και η αφετηρία μας για απόψε το φως, ο λαμπτήρας, η ιδέα, η ενέργεια, η γιορτή συμβολίζουν ακριβώς την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, τη λάμψη αλλά και την αισιοδοξία για το μέλλον ειδικά σήμερα που η αισιοδοξία είναι ένα χαρακτηριστικό προς εξαφάνιση. Η διαφορετική χρήση του φωτός προσομοιάζει με τη διαφορετική χρήση της δυναμικής μας για κάθε project των πελατών μας.
Αντικατοπτρίζει απόλυτα τη διαφορετική, την out-of-the-box προσέγγισή μας στα πράγματα».

Το concept της βραδιάς έφερε την υπογραφή του Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη, Creative Director της V+O, ο οποίος επεσήμανε ότι: «Με το δικό μας διαφορετικό τρόπο δίνουμε πάντα στους πελάτες μας τα φώτα μας. Είναι άλλωστε στη φύση της δουλειάς μας η ικανότητα να επαναπροσδιορίζουμε τη χρήση των υλικών και να μετατρέπουμε το αυτονόητο, το καθημερινό σε ανατρεπτική ιδέα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και των media καθώς και εκπρόσωποι των 10 ΜΚΟ τους οποίους η V+O αποφάσισε να συνδράμει μέσα στους επόμενους μήνες στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης που σχεδίασε και υλοποιεί με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v