Παρών ο Ραούλ Μπράβο με Ατρόμητο

Ο Ραούλ Μπράβο ανεβάζει «στροφές» και όπως όλα δείχνουν θα προλάβει το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ισπανός αριστερός μπακ έκανε έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στην προπόνηση της Δευτέρας στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Αντίθετα, ο συμπατριώτης του Άλμπερτ Ριέρα έχει τεθεί εκτός μάχης. Ο πρώην αριστερό

  • Ant1
Παρών ο Ραούλ Μπράβο με Ατρόμητο

Ο Ραούλ Μπράβο ανεβάζει «στροφές» και όπως όλα δείχνουν θα προλάβει το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ισπανός αριστερός μπακ έκανε έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στην προπόνηση της Δευτέρας στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Αντίθετα, ο συμπατριώτης του Άλμπερτ Ριέρα έχει τεθεί εκτός μάχης. Ο πρώην αριστερός χαφ της Λίβερπουλ έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα όπως και ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Η προπόνηση της Δευτέρας έγινε υπό τις οδηγίες του Γιον Ασπιάθου, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετέβη για προσωπικούς λόγους στην Ισπανία. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό την Τρίτη και θα επανέλθουν στη δράση το απόγευμα της Τετάρτης (19:00).

Στο μεταξύ, ο Ντουντού, μιλώντας στην ιστοσελίδα espnbrasil.com, εξήγησε την σημασία της νίκης των «ερυθρολεύκων» στην Καβάλα: «Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά όποιος θέλει να γίνει πρωταθλητής πρέπει να είναι προετοιμασμένος για να ξεπερνάει τέτοιες στιγμές. Ξέραμε ότι η νίκη ήταν υποχρέωσή μας, όχι μόνο για να επανακάμψουμε, αλλά να ανεβούμε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Το πρωτάθλημα είναι ουσιαστικά ένας διαγωνισμός μεταξύ δύο ομάδων (του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού). Από την πλευρά μας, πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες χωρίς να χάσουμε κανένα βαθμό, ειδικά στην έδρα μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v