Συνελήφθη ο «ληστής με την chopper»

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 44χρονος που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διέπραξε 32 ληστείες τραπεζών. Πρόκειται για επιχειρηματία, πατέρα διδύμων, ο οποίος χρεοκόπησε και χρωστούσε 60.000 ευρώ στο Ταμείο Εμπόρων. Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς έμπαινε στις τράπεζες φορώντας κοστούμι, απειλούσε τους υπαλλήλους με αεροβόλο πιστόλι και διέφευγε πάντα με μια ακριβή μοτοσικλέτα τύπου chopper. Οι κάμε

  • Ant1
Συνελήφθη ο «ληστής με την chopper»

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 44χρονος που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διέπραξε 32 ληστείες τραπεζών. Πρόκειται για επιχειρηματία, πατέρα διδύμων, ο οποίος χρεοκόπησε και χρωστούσε 60.000 ευρώ στο Ταμείο Εμπόρων.

Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς έμπαινε στις τράπεζες φορώντας κοστούμι, απειλούσε τους υπαλλήλους με αεροβόλο πιστόλι και διέφευγε πάντα με μια ακριβή μοτοσικλέτα τύπου chopper. Οι κάμερες ασφαλείας των τραπεζών κατέγραφαν τη διαφυγή του με την ίδια μοτοσικλέτα.

Έτσι, οι αστυνομικοί ζήτησαν από την αντιπροσωπεία των συγκεκριμένων μηχανών τη λίστα με τους αγοραστές και κατά τον τρόπο αυτό κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν έπειτα από ληστεία στη Σαλαμίνα.

Ο επομονομαζόμενος «ληστής με την chopper» οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιώς και στο πλευρό του είχε τόσο τον πατέρα του όσο και τον αδελφό του, αμφότεροι μάχιμοι δικηγόροι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v