Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στάση εργασίας στα ΜΜΜ Κυριακή και Δευτέρα

Μετ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού την προσεχή Κυριακή και Δευτέρα, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση, στο οργανωτικό πεδίο των αστικών συγκοινωνιών και στα εργασιακά. Τα Σωματεία των εργαζομένων στα ΜΜΜ αποφάσισαν στάση εργασίας από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00

  • Ant1
Στάση εργασίας στα ΜΜΜ Κυριακή και Δευτέρα

Μετ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού την προσεχή Κυριακή και Δευτέρα, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση, στο οργανωτικό πεδίο των αστικών συγκοινωνιών και στα εργασιακά.

Τα Σωματεία των εργαζομένων στα ΜΜΜ αποφάσισαν στάση εργασίας από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα για την προσεχή Κυριακή, ημέρα κατά την οποία ο εμπορικός σύλλογος Αθηνών, αποφάσισε να είναι ανοιχτά τα καταστήματα.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα, 13 του μηνός, με στάση εργασίας από τις 11.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ θα συμμετάσχουν στην απεργία που έχει εξαγγείλει, για τις 15 του μήνα, η ΓΣΕΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v