Η κορυφή περνάει από την Τρίπολη

Η κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης συγκεντρώνει τα βλέμματα στην 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι «πράσινοι» μετά την εκτός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη την Τετάρτη, με την οποία αποχαιρέτησαν για φέτος την Ευρώπη, στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, με στόχο να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο για να το πε

  • Ant1
Η κορυφή περνάει από την Τρίπολη

Η κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης συγκεντρώνει τα βλέμματα στην 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι «πράσινοι» μετά την εκτός έδρας ήττα από την Κοπεγχάγη την Τετάρτη, με την οποία αποχαιρέτησαν για φέτος την Ευρώπη, στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, με στόχο να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο, για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να περάσουν χωρίς βαθμολογικές απώλειες από την δύσκολη έδρα των Αρκάδων.

Την ίδια ημέρα, ο Ολυμπιακός, ο οποίος ισοβαθμεί με τους «πράσινους» στην κορυφή της βαθμολογίας, υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο σύλλογος του Περιστερίου είναι αήττητος σε τέσσερα σερί παιχνίδια.

Με τον τίτλο του φαβορί θα παραταχθεί την Κυριακή και η ΑΕΚ απέναντι στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, με αποκλειστικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική με τον Ατρόμητο δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, αν θέλει να παραμείνει στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο, με το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας. Επίσης, στη «μάχη» του πρωταθλήματος ρίχνεται το Σάββατο και ο Αρης, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

Από κει και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και την Καβάλα στα Πηγάδια, ενώ τα παιχνίδια Πανσερραϊκός-Πανιώνιος και  Εργοτέλης-Κέρκυρα, συμπληρώνουν την 14η αγωνιστική.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:
  
Σάββατο 11 Δεκεμβρίου  
17:15 Ολυμπιακός Βόλου-Άρης 
19:30 ΠΑΟΚ-Ηρακλής
  
Κυριακή 12 Δεκεμβρίου  
15:00 Ξάνθη-Καβάλα      
15:00 Πανσερραϊκός-Πανιώνιος 
15:00 Εργοτέλης-Κέρκυρα
17:15 Ολυμπιακός-Ατρόμητος
17:15 ΑΕΚ-Λάρισα
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v