Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συναντήσεις Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει την προσεχή Τρίτη, ο πρωθυπουργός, εν όψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 10.00 το πρωί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στις 11.15 με την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και στις 12.30 με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη. Η συνάντηση με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥ

  • Ant1
Συναντήσεις Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει την προσεχή Τρίτη, ο πρωθυπουργός, εν όψει της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στις 10.00 το πρωί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στις 11.15 με την γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και στις 12.30 με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη. Η συνάντηση με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, όπως δήλωσε και στη Βουλή ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε, από τη Βουλή, ότι οι υπουργοί θα απευθύνουν πρόσκληση για συζήτηση και κατάθεση προτάσεων στους «αντίστοιχους υπεύθυνους» των κομμάτων, εντός των ημερών και δήλωσε «ανοιχτός» στην υιοθέτησή τους, εφόσον αυτές είναι εποικοδομητικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΝΔ, ο κ. Σαμαράς θα προσέλθει στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να εκφράσει τις πάγιες θέσεις του και να ζητήσει αλλαγή του μείγματος της οικονομικής πολιτικής στην κατεύθυνση της ανάκαμψης και της ανάπτυξης. Κομματικά στελέχη λένε ότι «μόνο επί τη βάσει της αλλαγής πολιτικής μπορεί να υπάρξει συναίνεση, δεν υπάρχει περίπτωση εμείς να συμφωνήσουμε στη σφαγή των εργασιακών δικαιωμάτων που προωθεί η κυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο». Εξάλλου, η ΝΔ ζητά προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τα εθνικά θέματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v