Έκτακτη Σύνοδος πρυτάνεων

Τις θέσεις τους για την αναβάθμιση των Πανεπιστημίων, που θα είναι και η απάντησή τους στο υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο των προτάσεων για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συζητούν οι πρυτάνεις στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Έξω από τον χώρο της Συνόδου, που έχει τον χαρακτήρα της έκτακτης και γι αυτό δεν παρίσταται εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας, είχαν συγκεντρωθεί ε

  • Ant1
Έκτακτη Σύνοδος πρυτάνεων

Τις θέσεις τους για την αναβάθμιση των Πανεπιστημίων, που θα είναι και η απάντησή τους στο υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο των προτάσεων για τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συζητούν οι πρυτάνεις στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.

Έξω από τον χώρο της Συνόδου, που έχει τον χαρακτήρα της έκτακτης και γι αυτό δεν παρίσταται εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας, είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες φοιτητές με πανό και συνθήματα εναντίον των αλλαγών στα Πανεπιστήμια και κατά του μνημονίου.

Το προεδρείο της Συνόδου, διευκρίνισε ότι οι Πανεπιστημιακοί επιδιώκουν να λάβουν ομόφωνη απόφαση. Συγκεκριμένα, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θ. Παπαθεοδώρου, τόνισε, ότι σκοπός της Συνόδου είναι να τοποθετηθεί με κοινές, κατά το δυνατόν, θέσεις για το μέλλον των Πανεπιστημίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v