Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, αρχίζει σήμερα το μεσημέρι στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει τις νέες ρυθμίσεις για τις εργασιακές σχέσεις, τις περικοπές μισθών στις ΔΕΚΟ και φορολογικές αλλαγές. Νωρίτερα συνεδριάζουν με διευρυμένη σύνθεση οι Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης του ΠΑΣΟΚ, προκει

  • Ant1
Στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, αρχίζει σήμερα το μεσημέρι στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει τις νέες ρυθμίσεις για τις εργασιακές σχέσεις, τις περικοπές μισθών στις ΔΕΚΟ και φορολογικές αλλαγές.

Νωρίτερα συνεδριάζουν με διευρυμένη σύνθεση οι Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας (Κ.Τ.Ε.) Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές να ενημερωθούν από τους υπουργούς, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Λούκα Κατσέλη, για το πολυνομοσχέδιο. Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη.

«Έχουμε μια επιλογή: ή θα σώσουμε τις θέσεις εργασίας ή θα πιεστούν οι επιχειρήσεις να απολύσουν ή ακόμα και να κλείσουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπανδρέου, από το βήμα της Βουλής, και πρόσθεσε ότι βγαίνοντας από αυτό το τούνελ, πρέπει να φροντίσουμε να έχουν όσο δυνατόν μικρότερες απώλειες, να έχουν διατηρηθεί οι εταιρίες και οι θέσεις εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v