Με δύο στόπερ στην Κροατία

Με δύο μόλις κεντρικούς αμυντικούς θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για την Κροατία ενόψει του «τελικού» με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, που θα κρίνει το μέλλον της ελληνικής ομάδας στο UEFA Europa Leauge. Ο Μάκης Χάβος έχει ετοιμοπόλεμους μόνο τους Τσιρίλο και Γκαρσία και εύχεται να μην πάθει τίποτα κανείς από τους δύο. Ο Ιταλός δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, αφού πήρε άδεια γιατί γέννησε η σύζυγος

  • Ant1
Με δύο στόπερ στην Κροατία

Με δύο μόλις κεντρικούς αμυντικούς θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για την Κροατία ενόψει του «τελικού» με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ, που θα κρίνει το μέλλον της ελληνικής ομάδας στο UEFA Europa Leauge. Ο Μάκης Χάβος έχει ετοιμοπόλεμους μόνο τους Τσιρίλο και Γκαρσία και εύχεται να μην πάθει τίποτα κανείς από τους δύο. Ο Ιταλός δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, αφού πήρε άδεια γιατί γέννησε η σύζυγος του.

Από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ελληνικού εδάφους απουσίασε και ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ ανέβασε πυρετό και ο Μάκης Χάβος προτίμησε να τον ξεκουράσει.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Βιτόλο, ο Ισπανός θα αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν και οι Ίβιτς Μουσλίμοβιτς, ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς ναι μεν προπονήθηκε, αλλά επειδή αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις αποκλείστηκε από την αποστολή. Ο «δικέφαλος» θα «πετάξει» για την Κροατία το πρωί της Τρίτης (11:30) έχοντας στην αποστολή τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v