Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ζητείται «πράσινος» πρόεδρος

Σε διοικητικό αδιέξοδο οδηγείται ο Παναθηναϊκός μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ. Αδαμάντιος Πολέμης και Γιώργος Νίκας εμφανίζονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και εν όψει του κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου της Πέμπτης ως πρώτο φαβορί πλέον πλασάρεται ο Τζόνι Βεκρής, αφού, σύμφωνα με το καταστατικό, ένας

  • Ant1
Ζητείται «πράσινος» πρόεδρος

Σε διοικητικό αδιέξοδο οδηγείται ο Παναθηναϊκός μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ. Αδαμάντιος Πολέμης και Γιώργος Νίκας εμφανίζονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και εν όψει του κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου της Πέμπτης ως πρώτο φαβορί πλέον πλασάρεται ο Τζόνι Βεκρής, αφού, σύμφωνα με το καταστατικό, ένας εκ των αντιπροέδρων θα πρέπει να ασκεί προεδρικά καθήκοντα μέχρι να βρεθεί η οριστική λύση.

Μέσα σε όλο αυτό το ρευστό τοπίο, η ομάδα αντιμετωπίζει την Τετάρτη τα Τρίκαλα για το Κύπελλο κι έτσι αυτό που προέχει είναι να επιτευχθεί η απαραίτητη ηρεμία πριν ένα φαινομενικά εύκολο, αλλά σίγουρα κρίσιμο παιχνίδι.

Δημήτρης Γόντικας, Στέφανος Ησαΐας και Κώστας Αντωνίου βρέθηκαν στην Παιανία την Τρίτη για να ηρεμήσουν το κλίμα μεταξύ των παικτών, τους παραίνεσαν να μην ασχολούνται με τα διοικητικά της ΠΑΕ και να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στο να βγάλουν τον Παναθηναϊκό από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Στην τόνωση του «πράσινου» ηθικού θέλησε να συμβάλει και ο αρχηγός Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος πρότεινε οι παίκτες να ανταλλάξουν μεταξύ τους δώρα, κάτι που έγινε, αλλά με αρκετές δόσεις χιούμορ.

Έτσι, μεταξύ άλλων, ο Σισέ έδωσε στον Γκοβού… μια κούτα τσιγάρα και ένα μπουκάλι ουίσκι με το πρόσωπο του Γάλλου μέσου στην ετικέτα! Ο Λουίς Γκαρσία έλαβε ένα… καθρεφτάκι Barbie, επειδή ασχολείται συνέχεια με τα μαλλιά του, ο Γιώργος Καραγκούνης ένα ακριβό τσαντάκι που μέσα είχε ένα ζωντανό… ποντίκι (!), ενώ ο αρχηγός δέχθηκε ως δώρο ένα φορτηγάκι-μινιατούρα. Ο Αντώνης Πετρόπουλος πήρε ένα λουρί για το σκύλο του (επειδή τον χάνει συνέχεια!), ο Έμπεν δώρισε στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ένα παιχνίδι Manager για τον υπολογιστή και ο καλοντυμένος Μπουμσόνγκ έλαβε μια γραβάτα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v