Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κάτοικος Βαρκελώνης ο Ιμπραήμ Αφελάι

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι πλέον και τυπικά ο Ολλανδός μέσος της Αϊντχόβεν Ιμπραήμ Αφελάι, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο καταλανικός σύλλογος. Η έλευση του 24χρονου Αφελάι στην Καταλονία κόστισε στους «μπλαουγκράνα» το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ όσον αφορά τη ρήτρα του συμβολαίου του με την ομάδα του Αϊντχόβεν και ο ίδιος αναμένεται να πατήσει για πρώτη φορά σε επίσημο π

  • Ant1
Κάτοικος Βαρκελώνης ο Ιμπραήμ Αφελάι

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι πλέον και τυπικά ο Ολλανδός μέσος της Αϊντχόβεν Ιμπραήμ Αφελάι, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε την Πέμπτη ο καταλανικός σύλλογος.

Η έλευση του 24χρονου Αφελάι στην Καταλονία κόστισε στους «μπλαουγκράνα» το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ όσον αφορά τη ρήτρα του συμβολαίου του με την ομάδα του Αϊντχόβεν και ο ίδιος αναμένεται να πατήσει για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι το γρασίδι του Καμπ Νου στις 2 Ιανουαρίου, όταν η νέα του ομάδα θα υποδεχθεί τη Λεβάντε.

«Βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, αλλά θα δείξω για τι είμαι ικανός. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Από παιδί ήθελα να αγωνιστώ για τη Μπαρτσελόνα και είναι όνειρο το ότι βρίσκομαι εδώ», τόνισε ο Αφελάι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v