Άναψε «φωτιές» το γεύμα Σισέ - Τζέραρντ

Το γεύμα του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Στίβεν Τζέραρντ το απόγευμα της Δευτέρας στο Λίβερπουλ άναψε «φωτιές» στον Παναθηναϊκό. Δημοσίευμα της Daily Mail κάνει λόγο για επιστροφή του Γάλλου σούπερ σταρ στους «κόκκινους» του «Μέρσεϊσαιντ». Οι δύο ποδοσφαιριστές έφαγαν μαζί στο εστιατόριο Σαν Κάρλο, με τον φωτογραφικό φακό να τους αποθανατίζει κατά την έξοδο τους. Το τι ακριβώς είπαν οι δύο ποδοσφαιριστές

  • Ant1
Άναψε «φωτιές» το γεύμα Σισέ - Τζέραρντ

Το γεύμα του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Στίβεν Τζέραρντ το απόγευμα της Δευτέρας στο Λίβερπουλ άναψε «φωτιές» στον Παναθηναϊκό. Δημοσίευμα της Daily Mail κάνει λόγο για επιστροφή του Γάλλου σούπερ σταρ στους «κόκκινους» του «Μέρσεϊσαιντ».

Οι δύο ποδοσφαιριστές έφαγαν μαζί στο εστιατόριο Σαν Κάρλο, με τον φωτογραφικό φακό να τους αποθανατίζει κατά την έξοδο τους. Το τι ακριβώς είπαν οι δύο ποδοσφαιριστές στη συνάντηση που φαίνεται να είχαν δεν έγινε γνωστό. Παρόλα αυτά, όπως είναι λογικό, οι φήμες περί επιστροφής του στράικερ του Παναθηναϊκού στην Αγγλία, ξαφνικά «χτύπησαν» κόκκινο.

Τα συγκεκριμένα σενάρια, όμως, είναι μάλλον τραβηγμένα, καθώς ο Τζέραρντ δεν έχει σχέση με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Οι νέοι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, μάλιστα, δηλώνουν αποφασισμένοι να ενισχύσουν τους «κόκκινους» στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, προκειμένου ο σύλλογος να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο καιρός θα δείξει αν η μετεγγραφική υπέρβαση συνάδει με τον 29χρονο πλέον Τζιμπρίλ Σισέ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v