Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ

Θοδωρής Ζαγοράκης, Μάκης Χάβος και Παντελής Κωνσταντινίδης αναμένεται να συναντηθούν πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να βάλουν τις τελικές πινελιές στη μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ εν όψει του Ιανουαρίου. Ωστόσο, η προεργασία έχει ήδη γίνει, καθώς Χάβος και Κωνσταντινίδης συναντήθηκαν ήδη την Τρίτη και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι όποιες κινήσεις γίνουν για την ενίσχυση του ανθ

  • Ant1
Συνάντηση κορυφής στον ΠΑΟΚ

Θοδωρής Ζαγοράκης, Μάκης Χάβος και Παντελής Κωνσταντινίδης αναμένεται να συναντηθούν πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να βάλουν τις τελικές πινελιές στη μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ εν όψει του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, η προεργασία έχει ήδη γίνει, καθώς Χάβος και Κωνσταντινίδης συναντήθηκαν ήδη την Τρίτη και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι όποιες κινήσεις γίνουν για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού θα είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τις αντίστοιχες παραχωρήσεις παικτών. Όσον αφορά δε τις παραχωρήσεις, οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως δεν θα είναι δύσκολο παίκτες του ΠΑΟΚ να δοθούν σε άλλες ομάδες είτε ως δανεικοί είτε ως μεταγραφές.

Στόχος σε κάθε περίπτωση είναι τα οικονομικά του ΠΑΟΚ να παραμείνουν «νοικοκυρεμένα» και με θετικό πρόσημο το Φεβρουάριο εν αναμονή και της κίνησης των Αράβων επενδυτών. Πάντως, όπως αφήνουν να διαρρεύσει από τη θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ, η μεταγραφική πολιτική της ομάδας σχεδιάζεται ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι Άραβες και συγκεκριμένα σαν η προοπτική των «πετροδολαρίων» να μην υπήρχε.

Σε άλλη εξέλιξη, ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στην εφημερίδα «Goal News» και δήλωσε ότι στόχοι του ΠΑΟΚ φέτος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα σε Κύπελλο και Super League. Επιχειρώντας έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ως πιο σημαντική επιτυχία «ότι έπειτα από πολλά χρόνια καταφέραμε να βγάλουμε την ομάδα στη 2η θέση του πρωταθλήματος», καθώς «καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε ως ίσοι δύο ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αναφερθεί και στη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «ήταν πολύ σημαντική […] με τα δύο παιχνίδια απέναντι στον Άγιαξ και φυσικά την πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, αλλά νομίζω ότι η επιτυχία μας στο πρωτάθλημα ήταν ακόμη πιο σημαντική».

Τέλος, μιλώντας για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ίβιτς έκανε λόγο για δύσκολη κλήρωση, όμως «θα μπορούσαμε να πέσουμε και σε ακόμη πιο δύσκολο αντίπαλο». Παρ’ όλα αυτά, δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Έχουμε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν και ιδιαίτερα στα μεγάλα παιχνίδια της Ευρώπης ότι ξέρουμε πώς να τα αντιμετωπίζουμε και τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

=======================================

ΠΑΟΚ SMS ALERTS:
Γίνε συνδρομητής τώρα!! Μάθε πρώτος όλα τα νέα της ομάδας και λάβε goal alerts για κάθε αγώνα
Στείλε PT στο 54009

0,20€/sms με ΦΠΑ, min: 1sms/day. Συνδρομητική Υπηρεσία 
Tηλ. εξυπηρέτησης: 2106886416, Ενημέρωση: www.paokfc.gr
Πάροχος Υπηρεσίας: Antenna Internet - Win AE

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v