Θέλει Μήτρογλου η Βέρντερ Βρέμης

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο μετακόμισης του Κώστα Μήτρογλου στη Θεσσαλονίκη, αφού οι «σειρήνες» του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Βέρντερ Βρέμης φαίνεται πως ηχούν δυνατότερα από αυτές του Άρη και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Το σίγουρο είναι πως ο 22χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού ψάχνει ομάδα για να αποκτήσει χρόνο συμμετοχής, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε του έχει καταστήσει σαφές ότι δεν τον υπολογίζε

  • Ant1
Θέλει Μήτρογλου η Βέρντερ Βρέμης

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο μετακόμισης του Κώστα Μήτρογλου στη Θεσσαλονίκη, αφού οι «σειρήνες» του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Βέρντερ Βρέμης φαίνεται πως ηχούν δυνατότερα από αυτές του Άρη και του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Το σίγουρο είναι πως ο 22χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού ψάχνει ομάδα για να αποκτήσει χρόνο συμμετοχής, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε του έχει καταστήσει σαφές ότι δεν τον υπολογίζει - τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Η προοπτική να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του Πανιωνίου ως αντάλλαγμα για την έλευση του Μανιάτη στο Λιμάνι δεν τον συγκινεί και αυτό το σενάριο αποκλείεται πλέον, ενώ το αμέσως πιθανότερο, αυτό της απόκτησής του από τον Άρη, φάνταζε ως το πλέον εφικτό.

Ωστόσο, δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Βρέμης με έγκυρη πληροφόρηση όσον αφορά τα της Βέρντερ αναφέρει πως ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να αποτελέσει το διάδοχο του Ούγο Αλμέιδα, μετά την πώληση του τελευταίου στη Μπεσίκτας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Weser Report», ο παίκτης του Ολυμπιακού μπορεί άνετα να ταιριάξει στο ρόστερ της Βέρντερ και να γίνει ο τρίτος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μετά τους Τζιόλη και Χαριστέα.

Όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, η επάνοδός του στη Γερμανία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αποτελεί για αυτόν το ιδανικό σενάριο, καθώς θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικότερο από αυτό της Ελλάδας, σε μια χώρα οικεία σε αυτόν. Παράλληλα, εκπληρώνεται και η μεταγραφική προτεραιότητά του, αφού, από τη στιγμή που ο Βαλβέρδε του είπε να βρει άλλη ομάδα, ο Κώστας Μήτρογλου έθεσε ως πρώτο στόχο του τη μετακόμισή του σε σύλλογο εκτός Ελλάδας.

Στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, η περίπτωση Σάντσες φαίνεται να εγκαταλείπεται, αφού η Βαλενσιέν ζητά 4 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό, δηλαδή ποσό διπλάσιο από την προσφορά που της κατατέθηκε. Το ποσό κρίνεται απαγορευτικό τόσο για τα εν γένει οικονομικά δεδομένα της εποχής όσο και για τα οικονομικά του Ολυμπιακού, αφού οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να αγοράσουν τα δικαιώματα του Κέβιν Μιραλάς.

Παράλληλα, η επίθεση του Ολυμπιακού θα ενισχυθεί με έναν παλιό γνώριμο, καθώς ο Ντιόγο θα επιστρέψει, όπως όλα δείχνουν, αφού η Φλαμένγκο δεν θέλει να τον αγοράσει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί ότι ο Βραζιλιάνος - ο οποίος προέρχεται από σερί απογοητευτικών εμφανίσεων - μπορεί να αξιοποιηθεί στην «κόκκινη» γραμμή κρούσης.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό έχουν έναν άλλο πονοκέφαλο, ο οποίος ακούει στο όνομα του Βασίλη Τοροσίδη. Ο πολυσύνθετος παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης και υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπέστη τενοντίτιδα σε σημείο πίσω από το αριστερό γόνατο. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αποκατάστασή του και την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά οι γιατροί κατέστησαν σαφές ότι χρειάζεται ξεκούραση.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή στις 5 Ιανουαρίου, με τους Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς να μη συμμετέχουν στην προπόνηση. Οι δύο πρώτοι έχουν πάρει επιπλέον άδεια, ενώ ο τρίτος πάσχει από ίωση και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v